Висвітлення діяльності ГО НОВА Енергія

Daily Archives: 06.07.2017

Сумчан навчали реєструвати та подавати заявки за допомогою електронної платформи

 

 

 

35 липня у Сумах відбувся тренінг-практикум «Е-платформа для подачі проектів». У заході взяли участь представники Сумської міської ради, координаційної ради з імплементації бюджету участі, ініціативних груп, громадськості та ЗМІ.

Експерти  ГО «НОВА Енергія» Сергій Омелічкин та Віталій Филенко ознайомили учасників тренінгу з роботою електронної системи Громадський проект під час подачі, голосування та моніторингу реалізації проектів-переможців.

Під час заходу пройшов майстер-клас з реєстрації автора в особистому кабінеті, заповнення проектної заявки. Також відбулася презентація етапу голосування за допомогою електронної платформи. Це дало змогу учасникам заходу на практиці ознайомитися з подачею та голосуванням за проекти через систему Громадський проект. Continue reading

Учасники круглого столу в Сумах обговорили запровадження Громадського бюджету

 

 

 

15 липня в м. Суми в рамках публічних заходів, присвячених запровадженню Громадського бюджету, відбулося засідання круглого столу на тему «Платформа Громадський проект м. Суми». У заході взяли участь представники Сумської міської ради, Координаційної ради з імплементації бюджету участі, ініціативних груп, громадськості та ЗМІ.

В рамках круглого столу було презентовано електронну платформу «Громадський проект», яка дозволяє жителям міста брати участь в конкурсі громадських проектів. Експерти ГО «Нова Енергія» розповіли учасникам круглого столу про інструменти та способи залучення громадськості на всіх етапах впровадження громадського бюджету. Continue reading